Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ευχαριστούμε για τις προτάσεις σας


Αγαπητοί συνάδελφοι, φοιτητές και εργαζόμενοι,


Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πολλές προτάσεις που μας έχετε στείλει, και για το χρόνο που αφιερώσατε συμπληρώνοντας τη φόρμα Στείλτε μας την Πρότασή σας. Τις επεξεργαζόμαστε όλες και απαντάμε σε όσες πιο πολλές μπορούμε.


Οι περισσότερες είναι πολύ ενδιαφέρουσες και είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση των φοιτητών μας με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων, αγωνιών, παρατηρήσεων. Να είστε σίγουροι, ότι μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας και τις προσδοκίες σας για ένα Πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Θα εργαστούμε σκληρά με γνώση και ανοιχτό πνεύμα, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τις δικές σας, στις ιδιαίτερες συνθήκες που θέτει αυτή η κρίσιμη συγκυρία για το δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Οι ανάγκες σας είναι προτεραιότητές μας. Ένα Πανεπιστήμιο μπορεί να είναι Πρωτοπόρο, μόνο αν είναι ικανοποιημένοι οι φοιτητές, τα μέλη ΔΕΠ, οι εργαζόμενοι, αν υπάρχει ζωντανή και δημιουργική πανεπιστημιακή κοινότητα, που συνεργάζεται για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο για όλους κάθε μέρα.

Η μεγάλη ανταπόκρισή σας στην πρωτοβουλία μας αποδεικνύει ότι υπάρχει διάθεση για συνδιαμόρφωση και κοινή προσπάθεια. Εμείς θεωρούμε ότι είναι απαραίτητα συστατικά για να πετύχουμε. Χρειαζόμαστε όλοι, όχι μόνο την ημέρα των Πρυτανικών Εκλογών, αλλά και πριν από αυτές, και βέβαια μετά από αυτές, για να φτιάξουμε όλοι μαζί το Πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της νέας δεκαετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου