Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές



Νιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε δυο λόγια, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φοιτητές που μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας για ένα Πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά και να αναλάβουμε για ακόμη μια φορά τις ευθύνες μας απέναντι σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Ευχαριστούμε τους φοιτητές από όλα τα τμήματα που μιλούν για τις θέσεις μας, έρχονται να συζητήσουμε και μας στέλνουν καθημερινά e-mails, προτάσεις, μηνύματα στήριξης στο blog μας και στο facebook, όπου οι υποστηρικτές μας ξεπέρασαν τους 700.


Ευχαριστούμε την ομάδα των ανεξάρτητων φοιτητών που στηρίζει το συνδυασμό μας ενεργά και επίσης ευχαριστούμε τα παιδιά για την εμπεριστατωμένη πρόταση που μας έστειλαν. Πολύ καλή δουλειά!


Ευχαριστούμε την ΠΑΣΠ για την απόφαση ευθύνης και την επιλογή προοπτικής να στηρίξει το συνδυασμό μας.


Καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετέχουν στις εκλογές της Πέμπτης και να στηρίξουν την προσπάθειά μας για ένα Πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μοναδικό μας μέλημα για την επόμενη τετραετία είναι οι φοιτητές, τα μέλη ΔΕΠ, και όλοι οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιό μας να είναι περήφανοι για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.


Αγαπητοί μας φοιτητές,

Η καθολική συμμετοχή των φοιτητών στις Πρυτανικές εκλογές φέρνει τις ανάγκες των φοιτητών μας και τις επιθυμίες τους για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο στο προσκήνιο.


Οι προσδοκίες σας και οι ανάγκες σας μας κινητοποιούν. Για αυτό το λόγο συμμετέχουμε στις πρυτανικές εκλογές, για να έχουμε την ευκαιρία να σας προσφέρουμε όσα έχετε ανάγκη και όσα ονειρεύεστε.


Οι περισσότεροι από εσάς έχετε διαπιστώσει ότι εμείς έχουμε χαράξει ένα ξεκάθαρο και άμεσα εφαρμόσιμο σχέδιο με τεχνοκρατική λογική. Στοχεύουμε στην πρωτοπορία στη διδασκαλία, την έρευνα, τη διοίκηση, τις υποδομές. Σκοπός μας είναι να δώσουμε λύσεις και να δημιουργήσουμε προοπτικές.


Να είστε βέβαιοι, ότι οι προτάσεις μας είναι δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε απέναντι σε όλους σας. Δεν είναι προεκλογικές εξαγγελίες. Τις απαριθμούμε μία, μία, γιατί καθεμία από αυτές είναι και μια θέση ευθύνης για το Πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο του αύριο. Ζητάμε να μας κρίνετε για καθεμία από αυτές πριν τις Πρυτανικές εκλογές, αλλά και μετά από αυτές. Τώρα κάνουμε όλοι μαζί προσπάθεια για το Πανεπιστήμιο που θέλουμε. Καλή συνέχεια και επιτυχία στις σπουδές σας.


Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να έχετε σπουδές με ποιότητα σήμερα και πτυχία με αξία αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου